Ngaji Diri: 717 papatah hirup

Sumitra, Sumitra (2021) Ngaji Diri: 717 papatah hirup. Pustaka Ellios, Tasikmalaya. ISBN 978-602-60842-2-4

[img]
Preview
Text (Ngaji Diri 717 Papatah Hirup)
Buku Ngaji Diri 717 Papatah Hirup.pdf

Download (3MB) | Preview

Abstract

Buku ngaji diri eusina papatah kahirupan anu diwangun ku beungharna basa, basa sunda. sanajan loba keneh papatah nucan bisa kalaksanakeun, medalna buku ngaji diri ieu mugia jadi penggeuing keur urang sadayana

Item Type: Book
Uncontrolled Keywords: bahasa sunda; bahasa daerah; pepatah hidup
Subjects: Cosmology > Philosopy of Life
Applied Linguistics
Depositing User: Nani Widiawati
Date Deposited: 15 Jun 2021 08:44
Last Modified: 15 Jun 2021 08:44
URI: http://digilib.uinsgd.ac.id/id/eprint/39929

Actions (login required)

View Item View Item